Trg Svetog Save 34, 31000 Užice, Srbija; PIB 111925736; ŽR 840-2114666-27
031/513-385, 512-013
skola@vpts.edu.rs

ODSEK U MEDIJIMA

 Digitalni multimedijalni vodič Starog grada Užica
Prilog “TV 5” Užice

Predstavljanjem na radionici “Razvoj i upravljanje inovativnim turističkim proizvodima“ zvanično su započete promotivne aktivnosti u okviru nacionalnog projekta ”Digitalni multimedijalni vodič Starog grada Užica”, finansiranog od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije  i Grada Užica, a koji će Akademija strukovnih studija Zapadna Srbija realizovati do kraja ove kalendarske godine.

Projekat ”Digitalni multimedijalni vodič Starog grada Užica” ima za cilj digitalizaciju i multimedijalnu prezentaciju nepokretnog kulturnog dobra Stari grad Užice domaćoj i internacionalnoj javnosti.  Radionica je organizovana u okviru projekta TEMATIK, a u organizaciji Regionalne razvojne agencije Zlatibor.

Mladi za mlade – sve je OK!
FOTO Odsek Užice

ponedeljak 6. juna 2022. godine s početkom u 12:00 časova studentima Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija i studentima Pedagoškog fakulteta predstavili su se Miloš Obradović iz rektorata Univerziteta u Beogradu i Stanislava Marojević iz udruženja mladih OPENS.

Nakon uvodnih reči održana je projekcija filma “Mladi za mlade – sve je ok!” kao i diskusija na temu prikazanog filma.

Pored Univerziteta u Beogradu i OPENS-a organizator događaja je bila i Katedra za ekonomske nauke i menadžment Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija.